Kokonaisvaltaista yhteyttä itseen voi vahvistaa niin monella tasolla. Voit lasketua aistimaan kehoasi, havainnoida mielen syötteitä, kohdata tunteita kehossasi tai tunnustella ydinminäsi, sielusi, kerroksia. Voit tulla tietoisemmaksi itsestäsi kokonaisuutena, vahvistaa itseäsi, tuoda turvaa ja varmuutta itseesi niin monella tasolla. Tanssi-liiketerapeuttina toimin tällä matkalla oppaanasi ja vahvistan yhteyttä eri kerroksiisi yhdessä kanssasi tutkaillen ja uteliaasti.

🧘‍♂️KEHO
Kehosi tila on tässä ja nyt; keho aistii ympäröivän todellisuuden ja reagoi sen mukaisesti. Yhteyttä kehoosi voit hakea vaikka tunnustelemalla, onko kehossa kipuja, kiristyksiä tai kuumotuksia? Vie huomiotasi kehon eri tuntemuksiin ja impulsseihin. Viivähtele niissä ja aisti niitä uteliaasti.

🧠MIELI
Mieli vaikuttaa kehoon, mutta myös keho vaikuttaa mieleen ja tunteisiin. Millaista sisäistä puhetta kuulet? Huomaatko vertailevasi tai arvostelevasi? Tunnistatko mielen tasolla selittäväsi tunteitasi tai hiljentäväsi jotain? Löydä tapasi tarkastella mielen syötteitä ja kehon tilaa. Älä tuomitse vaan tarkastele!

🥰TUNTEET
Keho on tunteiden koti. Kehotietoisuuteen palaaminen auttaa myös hyväksymään tunteita, ymmärtämään niiden juurisyitä ja huomaamaan tunteiden aiheuttamia kehoreaktioita. Tunteiden tunnistaminen kehollisesti on valtavan tärkeä, opittavissa oleva voimavara. Tällöin et ohittaen paina ja sullo tunteiden tärkeitä viestejä kehoosi vaan elät ne – kuten kuuluukin.

✨SIELU
Kehosi ja mielesi oppii jo varhaisessa vaiheessa, että sen on oltava tietynlainen tullakseen hyväksytyksi. Ydinminäsi on saattanut asettua vaatimusten ja olettamusten muottiin ja ”todellinen minä” hukkuu sen sopukoihin ja uskomuksiin. Ydinminäsi näkyväksi tekeminen on todellista oman voiman löytämistä. Saatat joutua hieman raaputtamaan pintaa; millainen olenkaan, mistä nautin? Mitkä ovat rajani? Milloin huomaan kuulevani oman ääneni ja onko joku, jonka kuulen hiljentävän sitä? Miten voisin tulla enemmän esiin omana itsenäni? Yhteys ydinminääsi on yhteyttä myös sisäiseen lapseen – sinussa asuvaan tärkeään osaan, jonka kuulluksi tuleminen on äärimmäisen tärkeää.

Ota yhteyttä, jos haluat vahvistaa yhteyttä itseesi – tulla tietoisemmaksi eri kerroksistasi ja kuulla itseäsi paremmin; tulla näkyvämmäksi, tutustua sisäiseen lapseen tai löytää reittejä kohti parempaa kehomieli-yhteyttä.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *